perjantai 24. syyskuuta 2010

PERJANTAI





Aika hirveetä ku viikonloppukaan ei tunnu viikonlopulta :D Pitäis olla "vapaata" mut meitsi herää huomenna pirteeltä kasilta duuniin :---) Joten tänään ohjelmassa tuskin mitään, jillausta ja aikasin nukkumaan.
Koulussa oli aika sluibaamista, en millään jaksanu mennä ekalle tunnille kuuntelemaan kuinka en palauttamattoman työn takia pääse äikän kokeeseen ja blaa blaa blaa, joten sain nukkuu vähän pidempään ja juosta kymmeneks mantsan tunnille. Oli ihan kauheeta ku olin unohtanu lompakon himaa nii kelasin vaan koko päivän että mitäköhän on ruokana, pitääkö lainaa joltain rahaa jonnekki subwayhin tai heseen, mut onneks oli ihan hyvää ruokaa nii säästyn velkavankeudelta!
Nyt ollaan Monskilla kaksisteen, leivottiin mokkapaloja (joihin jouduttiin tekee joku kolme kertaa lisää kuorrutusta kun ei riittänyt se yks :--D) ja mulla on voimakas tunne että ne meni pieleen. No, kohta nähdään. Sitten illalla syödään pitsaa ja oi, pitkästä aikaa ehdin/jaksan kattoa BB:n!

Jos joillain ois toivomuksia jonkunlaiseen postaukseen niin ilmotelkaas :--) Ois tosi kiva rupee väsää ihan huolella jotain esittelypostausta tms, vaikka kyllä multakin ideoita löytyy ;--D Nyt meen tsekkaa mokkapalat, hejpa!
-koop

/edit
nää kuvat taitaa vieläkin olla liian pieniä?! laitan ens kerralla isommat!!

1 kommentti:

  1. Mie aattelin laittaa siule suoraan tänne tän arvostelun: Siun teksti on sujuvaa ja mukavasti kuvia. Kuvat on hirmu hyvälaatusia. Tekstiä on sopivasti eikä liikaa tai liian vähän kuviin verrattuna. Tätä jaksaa lukea :) Oot muutes ihan älyttömän nätti :)

    VastaaPoista

Kiitos! :--)