perjantai 6. tammikuuta 2012

Joululahjoja

Moikka! Sori hiljaiselosta, mun kamera oli pari päivää rikki (tuntemattomasta syystä, korjaantui itestään...) ja mulla oli töitä 4+4 päivää joten postauksille ei oikeen oo jäänyt aikaa. Tässä kuitenkin ihan pari kuvaa joululahjoista :)

lahjat1

lahjat2

lahjat3

Arvanette keneltä tuo viimeinen on... ;) Tossa muutama, sen lisäksi sain leffalippuja, hajuveden (pikkuveljeltä wooot!), karkkia, ihonhoitojuttuja, rahaa, laukun ja sellasta. Kivoja lahjoja oli kaikki! Ainiin, sain Markuksen isovanhemmilta ihanan rannekorun joka kyllä on töissä, se kyllä tulee esiintymään täällä blogissa vielä varmaan monta kertaa.

lahjat4
Ostin Mirellalta tän kännykän, kun se ryökäle vaihto iPhoneen. Joululahjana siltä sain sen jo ennen joulua käyttöön, ja maksan sen vasta tässä kuussa :)

lahjatvika

Lyötiin Markuksen kanssa vetoa, ettei se pysty olee kahta viikkoa kasvissyöjänä. Arvaatte varmaan kumpi näistä on mun? :D

Palailen varmaan jossain vaiheessa UV-kuvien kanssa, kunhan saan niitä. Ja muutenkin UV:sta voisin kertoilla enemmän, oli nimittäin niiiin upee kokemus!

Siihen asti byeee! :) T:
perus

5 kommenttia:

  1. Taidettiin saada samat lentojutut lahjaks ;D Ainakin miekän lahjakortissa luki sama aika varata ja samat kaupungit :)

    VastaaPoista
  2. Mira: kiitoss :)

    nuppu: jees toi oli vissii jostai citydealista toi lahjakortti! mut kelpaa mulle <3

    VastaaPoista
  3. ihana varmaan toi matkakortti!

    VastaaPoista

Kiitos! :--)